top of page

Løsninger & Services

MyData giver sine kunder tid til at fokusere på det, de er bedst til, nemlig deres arbejde, og så tager vi os af resten.

Sådan arbejder MyData

Vores konsulentteam træner løbende i nye metoder og følger udviklingen inden for både it-kriminalitet og generel it-teknologi, hvilket betyder, at både kvaliteten og håndteringen af vores opgaver altid er i top.

På den måde er du i de bedste hænder, når der skulle opstå problemer med f.eks. backup, kryptering, malware, vira eller hackerangreb.

Professional Man Holding a Tablet
Woman on Computer

Sikkerhedssoftware

Beskyt dine computere og mobiler mod malware og hackere online.

Startup Development Team

Backup Løsninger

Beskyt dig selv eller din virksomhed mod ransomware, datatilsynet og tab af data.

On a Video Call

IT Support

MyData er hjemsted for nogle af de mest kompetente IT-talenter i Europa.

Classmates in the Library

Sikkerhedskontrol

Find huller i din nuværende sikkerheds-løsning og find ud af, hvad du har brug for.

Hvordan kan vi hjælpe

MyData forsyner hjem og virksomheder med komplette digitale sikkerhedsløsninger til komplet dækning, samt ekstern IT-support til enhver lejlighed.

Anti-malware
Software

My Data tilbyder nogle af verdens mest effektive scanningsværktøjer. Vores kunstige intelligens opdager og neutraliserer selv nye trusler, der ikke findes i antivirus indekset.

Intelligent
Firewall

Den personlige firewall styrer al netværkstrafik til og fra systemet. Forebyg uønsket trafik ind eller ud af din computer og sikre din online browsing og shopping.

AI based
Threat detection

Traditionel cybersikkerhed kæmper for at holde trit med lusket ny malware. Vores AI-baserede teknologi udnytter Big Data og AI til at overvåge alle kørende applikationer på dit system.

Uddannelse
& Træning

Som premium kunde hos My Data kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice på både mail og telefon. Vi har også en lang liste af undervisningsmateriale til både medarbejdere og ledere.

Disaster recovery
& Backup

Få dine data sat op med katastrofegendannelse på op til 14 servere verden over. Alle vores systemer kører AES 256-bit kryptering.

Ekstern IT-afdeling
& Support

Vi tilbyder en hurtig og nem service i et sprog, der er forståeligt, der er ingen udfordring, der er for stor eller for lille, når det kommer til support hos My Data.

Velkommen til MyData Erhverv

MyData er en it-virksomhed med fokus på den enkelte og den lokale forretning, så du ved, at du er i gode hænder, når du arbejder med os.

MyData Datacenter

Enkelt og effektivt

MyDatas softwareløsninger fungerer problemfrit og automatisk på dine digitale enheder uanset operativsystem. Vores malware-motor og trusselsidentifikationsplatform er drevet af AI-evaluering, hvilket betyder, at vi ikke behøver at genkende en trussel for at eliminere den.

Fuldt automatiseret

Når du starter et samarbejde med MyData så slutter dit arbejde med digital sikkerhed samme dag. Vi varetager al vedligeholdelse af din IT-Sikkerhed og vores support står altid til rådighed for vores premium kunder, hvis der skal løses problemer på computer, mobil eller netværk.

Bygget til SMV'er

MyData forstår de daglige tekniske udfordringer for små og mellemstore virksomheder og har bygget vores tjenester og vores supportafdeling til at imødekomme disse udfordringer. Ring til os når som helst i åbningstiden, og lad os diskutere hvilke løsninger, vi kan levere til din virksomhed.

State-of-the-art

MyData arbejder konstant med de mest anerkendte cybersikkerheds-eksperter i verden for konstant at forbedre og udvikle de løsninger, vi leverer til vores kunder. Dette er den eneste måde, vi kan føle os trygge ved at tilbyde en service til at beskytte vores kunders digitale liv.

bottom of page