top of page
Chameleon on a Branch
1.2.2 (1).png

NATUREN

For at sikre en bæredygtig fremtid for alle, er vi nødt til at huske, hvad naturen er værd. Naturen giver os det vand, vi drikker, den luft, vi indånder, den mad, vi spiser – og disse ting er uvurderlige. Ifølge WWF går et område på størrelse med Schweiz hvert eneste år tabt på grund af skovrydning. Dette har en massiv indvirkning på klimaændringerne, da træer spiller en afgørende rolle i at absorbere kuldioxid fra atmosfæren. Når skove går tabt, gør fundamentet for vores overlevelse også.

Selvfølgelig er det én ting at tale om at redde naturen – men det er en helt anden ting rent faktisk at gøre noget ved det. Og det er her, virksomheder kommer ind i billedet. WWF arbejder med store og små virksomheder for at hjælpe dem med at drive mere bæredygtigt og have en positiv indvirkning på miljøet.

For eksempel ønsker WWF i 2025, at alle større virksomheder, der opererer i Europa, skal bruge 100 % bæredygtig palmeolie i deres produkter. Dette ville beskytte skove og dyreliv og forbedre livet for mennesker, der er afhængige af palmeolie til deres levebrød.

Men virksomheder kan ikke gøre det alene – forbrugerne har også en rolle at spille i at efterspørge mere bæredygtige produkter og lægge pres på virksomhederne for at ændre deres måder.

MyDat er årligt stolt erhvervssponsor for WWF Danmark.

SAMFUNDET

Vi er stolte af at sponsorere en række lokale idrætsklubber og foreninger. Ved at sponsorere disse organisationer er vi i stand til at hjælpe dem med at vokse og trives. Til gengæld hjælper de os med at sprede kendskabet til vores produkter og tjenester. Det er en win-win for alle involverede.

 

Lokale sportsklubber er lisom de lokale mindre virksomheder, en del af lokalsamfundets livsblod og noget der bør støttes af alle der sætter en dyd i at bevare og bakke op om vores danske kultur og ildhu.  

 

Udover at sponsorere lokale organisationer, tilbyder vi også i øjeblikket udvalgte små og mellemstore virksomheder muligheden for gratis at få kontrolleret om deres it-sikkerhed lever op til nutidens krav.

 

Dette er en fantastisk måde for virksomheder at beskytte sig mod potentielle trusler. Vi tror på, at en sikker infrastruktur er afgørende for succes for enhver virksomhed, stor som lille. Ved at arbejde sammen kan vi sikre, at Danmark forbliver konkurrencedygtig i en stadig mere globaliseret verden.

IMG_1228 (1).jpg
Image by Zeyn Afuang

DEN 3. VERDEN

Selvom MyData primært arbejder på at optimere kvaliteten af vores service i Nordeuropa, så har vi også interessenter i både Amerika, Asien og Mellemøsten. Det betyder at vores kunder kan drage nytte af fantastiske samarbejdsaftaler, men det betyder også en daglig kontakt med samfund som har meget anderledes forudsætninger end hvad vi er vant til i Danmark.

 

My Data tror på en globaliseret verden hvor udveksling af kultur, ideer og kompetencer bidrager til en mere forståelse og bedre resultater, så teknologien kan hjælpe os som global civilisation.

 

Derfor støtter vi selvfølgeligt også programmer over alt hvor vi kommer, det inkluderer blandt andet hjemløse børn i Thailand og vildt beskyttelse i Tanzania og Zimbabwe. Hvis du vil lære mere on vores projekter og hvordan du selv kan deltage, kan du læse MyData’s Årlige statusrapport når den udkommer, her kan du også blive klogere på MyData’s filosofi og igangværende projekter verden over og herhjemme.

GRATIS IT-SUPPORT & CHECK-UP

Hvilke kriterier skal jeg opfylde for gratis at få kontrolleret min virksomhed?

2022-10-20 19_30_18-.png
bottom of page