top of page
Working on Bean Bag Chairs

ARBEJDE HOS MYDATA

My Data er en dynamisk og innovativ organisation, der drager nytte af alle de fordele teknologien tilbyder. Vi lægger stor vægt på teamwork, vidensdeling og kultur udveksling.

Ud over vores kontorer i Aarhus og København, gør konference systemer og fjernkontrol det muligt for os at arbejde sammen med eksperter, programører og konsulenter fra, Thailand, Brazilien, Spanien og Japan.

Desuden har vi konsulenter spredt rundt i danmark, for at opnår en god lokal forståelse. Så selvom du ikke lige er i nærheden af vores kontor, så kan det godt være vi kan arbejde sammen.

MOBIL IT-SUPPORT

My Data søger lige nu tekniske IT-Supportere

Vi søger lige nu dygtige kundesupporter med stærke IT-kompetencer til en stilling, hvor du får faglige udfordringer og en stor bredde i dine arbejdsopgaver. Kom tæt på kunderne som en del af vores flåde af mobile IT-supportere, der kører ud og hjælper kunderne når fjernsupporten ikke er nok.

Som kundesupporter bliver du en del af MyData supportteamet i det område du bor i. Din primære opgave bliver at udføre support på kontorer og forskellige arbejdspladser i dit område.

Vi søger lige nu dygtige folk i;
• Aarhus
• Odense
• Hovedstaden

Send din ansøgning til: info@my-data.dk

Professional Young Woman
Professional Man Holding a Tablet

SKI KONSULENT

MyData søger lige nu en konsulent der kan råde og vejlede organisationer, under SKI, til de rigtige produkter fra vores underleverandører. Kendskab til stat og kommunernes indkøbs-central og netværket herunder er en klar fordel, men ikke et krav. Basal forståelse for IT er dog et krav. Vi tilbyder selvfølgeligt oplæring, i alle produkter og software løsninger.

Send din ansøgning til: info@my-data.dk

bottom of page