top of page

Se det med dine egne øjne

Ikke nok med, at vi i høj grad har reduceret tiden mellem når problemet opstår, og vi kan begynde at finde en løsning. Så har vi også øget vores effektivitet i selve behandlingen, hvilket betyder, at vores kunder hurtigt kan komme videre med deres arbejde.

Inviter os indenfor i dit cyberspace

Når du modtager fjernsupport fra MyData's support-team, har du ikke blot kontakt til én konsulent, du har hele MyData's support-afdeling til rådighed på én gang.

 

Det betyder, at du på få sekunder kan blive overflyttet fra en generel support-medarbejder til en specialist, inden for netop det område du har brug for hjælp til.

Procedurer

Overholder din virksomhed eller husstand de retningslinjer, der holder dit digitale liv sikkert.

Website

Vi fjerntester din hjemmeside for sikkerhedsfejl baseret på din hjemmesides specifikationer.

End-points

Er din computer så sikker, som du tror, den er? Lad os finde ud af det, test dine systemer, mens vi orienterer dig om processen.

Politikker

Har din virksomhed den nødvendige proces-planlægning for at undgå en digital katastrofe? Tal med en af vores konsulenter om det.

Colleagues Going Over Plans

Sådan virker vores prisvindende fjernsupport

Tag fat i MyData og lær mere om, hvorfor vi er den foretrukne udbyder af cybersikkerhed og it-support. Få de oplysninger, du har brug for for at holde dit digitale liv sikkert.

1
Kontakt MyData

Skriv eller ring til os og fortæl om dit problem. Jo flere detaljer jo bedre. Efter mailen er modtaget, vil der maksimalt gå 24 timer, før I vil blive kontaktet. Her finder vi sammen den tid, som passer jer bedst.

2
Aftalte tidspunkt

Vores IT-supporter kontakter jer på det aftalte tidspunkt. Såfremt at installationen af TeamViewer ikke er lykkedes for jer endnu, hjælper vi naturligvis med det.

3
Efter aftalen

Herefter løser en af vores dygtige IT-supportere jeres problem på computeren. Typisk kan problemerne løses uden jeres tilstedeværelse foran computeren, så I kan fortsætte med jeres daglige arbejde imens.

Hvorfor fortrækker vores kunder fjernsupport?

Øjblikkelig support

Vores Specialiserede IT-supportere sidder parat i alle hverdage, til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer. Det betyder at du maksimalt skal vente nogle få minutter, før du kan få hjælp med dine eller virksomhedens computere.

Hos My Data bruger vi vores fjernsupport program  til at løse supportopgaver siden 2010, hvilket har medført enorme besparelser og nedslag i omkostningerne i forbindelse med support opgaver. Det er fordele, der kommer vores kunder til gode, og har betydet at vi siden 2016 har kunne tilbyde ubegrænset fri dansk support til alle vores premium kunder.

På den måde kan både små- og mellemstore virksomheder nyde godt af IT-sikkerhed og support, der hidtil kun var tilgængeligt for store globale virksomheder.

Effektiv behandling

Ikke nok med at vi har stærk reduceret tiden imellem problemet opstår og vi kan gå i gang med at finde en løsning. Så har vi også forøget vores effektivitet i selve behandlingen, hvilket betyder at vores kunder kan komme hurtigt videre med deres arbejde.

Når du modtager IT-support fra My Data’s supportteam, har du ikke bare en konsulent til rådighed, du har kontakt med hele My Data’s support afdeling på en gang. Det betyder, at du i løbet af få sekunder kan blive overført fra en general-support medarbejder, til en specialist på netop det område du har behov for hjælp til.

En strategi der har ført til at vi har kunnet løse 97% af de mest udfordrende situationer på få minutter eller timer, og udelukkende ved brug af fjernsupport.

Sikkert og krypteret

Vores fjernsupport program inkludere 2048-bits RSA kryptering til privat- og offentlig nøgleudveksling, samt AES 256-bit sessionskryptering på alle fjernforbindelser.

Sammenlagt med to-faktor autentificering, tvungen kodeords erstatning og logning af alle tilsluttede enheder, gør vores fjernsupport program til en af verdens mest sikre kommunikationsværktøjer.

 

Når du har sørget for at downloade vores fjernsupport program, så kan du være 100% sikkerhed på at din computer eller IT-system er under sikker, krypteret, behandling af en professionel IT-rådgiver fra MyData.

Download vores fjernsupportsværktøj:

Hvis det første link ikke virker (Windows):

Hvis du forbinder med ScreenConnect:

Working from Home

Er du endnu ikke kunde, så tag fat i MyData og lær mere om, hvorfor vi er Danmarks foretrukne udbyder af cybersikkerhed og fjernsupport.

Tak for din besked!

bottom of page