top of page

Cyber-sikkerhed i særklasse

Som leverandør af digitale sikkerhedsløsninger er MyData i en klasse for sig selv. Vores mere end 100 certifikater, priser og anerkendelser er et bevis på vores engagement i at levere sikkerhed i verdensklasse.

 

Vores sikkerhed er proaktivt, AI integreret og varetaget af et team af IT sikerhedseksperter dagligt. Vi er stolte af at kunne tilbyde en række løsninger, der er skræddersyet til at opfylde de unikke behov hos virksomheder af alle størrelser måtte have.

 

Fra datakryptering og to-faktor-autentifikation til malware-beskyttelse og indtrængningsdetektion - MyData har den rette løsning til din virksomhed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine data sikre og beskyttede.

Basis-pakker

mydata-business-professional.png
security.png

MyData Professional

Kompakt løsning til IT-eksperter

Professional sikkerhedspakken er perfekt til it-professionelle og ekspertbrugere. Den dækker alt det grundlæggende, herunder en aktiv firewall, intelligent malware-scanning og 100% automatisk sikkerhedskopiering. Desuden leveres den med integreret antivirus- og anti-ransomware-beskyttelse, så du kan være sikker på, at din virksomhed altid er sikker. Og med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Professionel-pakken indeholder:

+ Konfigurerbar firewall
+ Malware-removal tool
+ Krypteret backup
+ Malware scanner og antivirus
+ Anti-ransomware filter
+ AES 256-bit kryptering

MyData Komplet

Kraftfuld løsning til SMV-Virksomheder

Komplet sikkerhedspakken er perfekt til små- og mellemstore virksomheder, der har behov for automatisk og komplet sikkerhedsløsning til alle virksomhedens computere og mobil-telefoner. Den dækker alt det grundlæggende, herunder en aktiv firewall, intelligent malware-scanning og 100% automatisk sikkerhedskopiering. Med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Komplet-pakken indeholder, yderligere:

+ Aktiv firewall
+ Intelligent malware-scan
+ 100% Automatisk krypteret backup
+ Automatisk Anti-ransomware
+ Automatisk AES 256-bit kryptering

+ Ultrasafe Max teknologi®

+ Professionel vedligeholdelse

mydata-komplet-sikkerhed.png
insurance.png
mydata-enterprise.png
shield.png

MyData Enterprise

Skudsikker løsning til større virksomheder

Enterprise sikkerhedspakken er det rette valg for virksomheder med over 100 enheder og komplekse netværk eller særlige databehandler aftaler. Den dækker alt det grundlæggende, fra professionel pakken, alt automatikken fra komplet pakken, samt et ekstra lag for et hævet sikkerhedsniveau. Og med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Enterprise-pakken indeholder, yderligere:

+ Træningsmateriale til medarbejdere
+ Adgangs-styring
+ Hjemmeside-beskyttelse
+ Optimeret Proxy og VPN kalibrering
+ Løbende opdateringer på kendte trusler
+ Datalæk-overvågning

Lær mere om MyData's teknologier

Image by Clément Hélardot

AI-Antimalware

Hos MyData arbejder vi konstant på at være på forkant med de nyeste trusler. Derfor er vi glade for at kunne levere en Antivirus, der er drevet af vores banebrydende antimalware-motor. MyData beskytter dig ikke kun mod kendte vira, ransomware og anden malware, men bruger også kunstig intelligens til at identificere nye trusler baseret på programmernes adfærd. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine data er sikre, uanset om du bliver ramt af en kendt eller ukendt malware.

MyData antimalware er drevet af den samme antimalware-motor, som Watchguard Technologies anvender til at sikre internationale konglomerater rundt om i verden. Denne motor bliver konstant opdateret med de nyeste trusselsoplysninger, men sørger også for at identificere ondsindede filer lokalt gennem brugen af kunstig intelligens.

MyData antimalware er designet til at beskytte dine data, uanset hvor de er gemt. Uanset om du bruger et lokalt drev, en cloud-baseret lagringstjeneste eller en kombination af begge dele, vil MyData arbejde for at holde dine data sikre. Og da den er tilpasset dine specifikke behov, kan du være sikker på, at du altid får den bedst mulige beskyttelse.

Hvis du leder efter en antimalware-løsning, der tilbyder state-of-the-art beskyttelse, uden at sløve dit system, har du og din virksomhed brug for MyData.

AI Antimalware

Krypteret Backup

Lad os se det i øjnene, uheld sker. Det kan skyldes de servernedbrud, menneskelige fejl, hackere eller naturkatastrofer. Men én ting er sikkert: Når de sker, har de altid en pris - som regel i form af uforudsete omkostninger eller uplanlagt nedetid.

 

Så hvad kan du gøre for at beskytte din virksomhed mod uventede katastrofer? For at holde din virksomhed kørende skal de kritiske servere og forretningsprocesser, der administrerer dine data, også kunne genoprettes. Det er her MyData’s krypterede backup kommer ind i billedet. MyData Backup er en hybrid cloud disaster recovery-løsning, der hjælper med at afbøde nedetid forårsaget af servernedbrud, ransomware-angreb eller andre tekniske fejl.

Desuden har MyData’s backup indbygget AES-256 kryptering, som sikrer at det er dig og kun dig der kan tilgå filerne, når de bliver sendt, men også i tilfælde af tyveri eller utilsigtet adgang til din computer eller dit datacenter.

 

MyData ’s Anti-ransomware system scanner automatisk filer og mapper når de bliver kopieret til skyen og når de downloades, for at sikre at der ikke har været fortaget ændringer i filerne under transporten og for at sikrer at ondsindet kode ikke bliver kopieret med over på din backup.

Image by Ian Battaglia
Krypteret Backup
Servers

Aktiv Firewall

I disse dage er det vigtigere end nogensinde før at have en god firewall på plads. Med så mange trusler, der lurer på internettet, skal du være sikker på, at dine data er beskyttet mod hackere og cyberkriminelle. En aktiv firewall som den, der tilbydes af MyData, er den bedste måde at være sikker på online. Den beskytter ikke kun dine data, men er også med til at forhindre uønsket trafik i at komme ind på eller forlade din computer. På den måde kan du surfe og handle online uden bekymringer.

MyData’s firewall overvåger al trafik til og fra din computer. Den blokerer trafik, der ikke er godkendt af dig, f.eks. virus, spyware og skadelig kode. Dette sikrer, at kun trafik, som du har tillid til, kommer ind på eller forlader din computer

 

Ud over at blokere skadelig trafik forhindrer den aktive firewall også uautoriseret adgang til dine data. Det betyder, at selv hvis nogen skulle få adgang til din computer, vil de ikke kunne se eller ændre dine data uden din tilladelse. Takket være din firewall er dine data altid sikre og beskyttede.

 

Desuden sikrer firewallen din browser aktivitet og dine indkøb på nettet. Den krypterer alle oplysninger, der overføres mellem din computer og servere. Dette sikrer, at dine personlige oplysninger, f.eks. kreditkortnumre og adgangskoder, er sikret mod identitetstyveri.

Aktiv Firewall

Ultra-safe

Hos MyData er vi altid på udkig efter måder at forbedre sikkerheden i vores produkter og tjenester på. Derfor er vi glade for at have implementeret Ultrasafe teknologien i vores Portefølje, den mest sikre fildelingsløsning på markedet. Ultrasafe anvender et krypteringssystem med tre niveauer, hvor hvert niveau er mere sikkert end det foregående.

 

AES 256-bit kryptering gør det umuligt for hackere at læse de data, du sender, selv hvis de får fat i dem. Og vores personlige krypteringsnøgle og kodeindstilling gør løsningen helt privat. Med Ultrasafe kan du være sikker på, at dine filer er utilgængelige for uvedkommende.

AES256-bit-kryptering er en kryptografisk algoritme, der bruger en nøgle på 256 bits til at kryptere og dekryptere data. Denne nøgle er meget længere og mere kompleks end traditionelle 128-bit-nøgler, hvilket gør det meget sværere for hackere at knække den. Faktisk ville det selv med nutidens kraftige computere tage milliarder af år at brute force en AES256-bit-nøgle. Derfor er vi sikre på, at AES256-bit-kryptering er den bedste måde at beskytte dine data på.

Anvender du desuden en Ultrasafe krypteringsnøgle vil det være praktisk taget umuligt at hacke dine data. Det eneste du skal husk at passe på er din kode-sætning.

Image by FLY:D
System Lås
bottom of page