top of page

IT Support

Vi ved, at nedetid ikke er en mulighed, og derfor tilbyder vi support på et sprog, der er let at forstå. Der er ingen udfordring for stor eller for lille, når det kommer til support hos MyData.

 

Vi har på vores team specialister inden for mange grene af IT-support, så det er ikke noget problem, hvis det bliver teknisk.

 

Som premium kunde hos My Data kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice på både mail og telefon. Vi er specialiseret i at levere omfattende IT-supporttjenester til både vores private- og erhvervskunder.

Image by JESHOOTS.COM

MyData teknisk support

Med MyData's IT-support kan du være sikker på, at din virksomhed altid kører problemfrit. Vores supportteam kan yde eksperthjælp med for eksempel at oprette og vedligeholde din e-mail-konto eller hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din software, så du kan holde din virksomhed kørende.

Vi tilbyder en lang række tjenester, herunder support til CRM Sytemer, internet og hardwareapplikationer. Vi tilbyder også fjernsupport, så du kan få hjælp fra vores eksperthold, selv om du ikke er på kontoret.

Med MyData's IT Support er du sikker og funktionel til hver en tid, så du kan fokuserer på dit daglige arbejde.

MyData support klippekort

I takt med at din virksomhed vokser, vokser også behovet for pålidelig IT-support. Vores IT-support-klippekortet er den perfekte løsning for små og mellemstore virksomheder, der har brug for adgang til pålidelig teknisk support med det samme når det gælder.

 

Et klippekort til teknisk support er den perfekte løsning til virskomeder vokseværk, eller virksomheder der har begrænsede IT support behov.

Med vores klippekort kan du være sikker på, at din virksomheds IT altid kører problemfrit til en fast lav timepris, og uden at skulle være bundet af et månedligt abonnement der sjældent bliver brugt.

Shared Office
Working from Home

MyData fjernsupport

Fjernsupport er en fantastisk måde at få hjælp fra vores eksperthold på, selv hvis du ikke er på kontoret. Med fjernstyring kan vi hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med din computer hurtigt og nemt.

 

Fjernsupport er den bedste måde at holde din virksomhed kørende på, selv når du ikke kan være til stede personligt eller hvis du er på farten.

Vores fjernsupport er nemt at tilgå og kræver ingen tekniske egenskaber at sætte op. Er du allerede kunde kan du tilgå vores fjernsupport-software øverst i højre hjørne af vores hjemmeside.

bottom of page