top of page

IT Sikkerhedskontrol

Mange virksomheder oplever, at deres IT-system bliver sløvere med tiden. Dette skyldes ofte, at systemet med tiden er blevet inficeret med virus, spyware eller det, der er værre. Desuden ophober der sig en lang række processer og filer med tiden, som både optager plads og bruger ressourcer.

 

Under vores IT-kontrol, får vi optimeret systemet, så du vil opleve at det kører bedre. Desuden gennemgår vi hele platformen for sikkerhedshuller, samt trusler der allerede måtte have inficeret systemet. Findes der trusler på systemet, fjerner vi naturligvis dem, samt rådgiver omkring bedre sikring i fremtiden.

Sikkerhedstjek

Vi foretager et grundigt sikkerhedstjek på din computer. Dette giver os et overblik over den nuværende sikkerhedsopsætnings svagheder. Vi kan derefter give vejledning om, hvor fokus bør være, for at styrke sikkerheden og mindske risikoen, for at blive ramt af IT-kriminalitet. 

Rådgivning og vejledning

Vores IT-konsulenter giver råd og vejledning, relateret til dine unikke behov, for at sikre dig bedst til fremtiden.

 

Vi hjælper selvfølgeligt også med generelle udfordringer og problemer med computeren eller systemet. Ingen udfordring er for stor eller for lille til at vi kan hjælpe med i den aftalte tid.

Computer diagnostik

Vores IT-konsulenter gennemfører diagnostiske processer, der er i stand til at identificere en lang række forskellige typer malware, inklusiv spyware, ransomware og virus. Sikkerhedskontrollen tager selvfølgeligt højde for personfølsomme data og kritiske systemprocesser.

Reparation

Hvis der er problemer med sikkerheds- strukturen kan vores konsulent hjælpe med at afhjælpe problemet. Hvad end det gælder reparation af systemfejl eller afhjælpning af ny-opståede problemer, så står MyData’s support afdeling parat til at hjælpe i alle hverdage. Det er vigtigt at have eventuelle software installations filer eller CD’er parat hvis vi skal arbejde med 3. parts software.

mydata fjernsupport
mydata pc checkup

PC optimering
Rens af computeren
Optimeret ydeevne
Fjernelse af overflødige filer
Optimeringsværktøjer
Vurdering af sikkerhedsniveauet

bottom of page