top of page

Her finder du et udpluk af vores Danske Erhvervs-cases

Hos MyData tager vi sikkerheden alvorligt for vores kunder. Vi har her et udvalg af business cases, hvor vi har implementeret effektive sikkerhedsløsninger, som har gjort en forskel for vores kunder.

 

Tag et kig og se selv, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed.

 

Vores sikkerhedsløsninger kan skræddersys til specifikke behov og krav, så du kan være sikker på, at din virksomhed er i trygge hænder hos os. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores sikkerhedsløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed.

my-looks-3 (1).jpg
2020-06-05 09_29_32-Mylooks - Guide til plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger.pn

Når man arbejder med tusindvis af danskeres medicinske data og oven i købet noget af den mest følsomme af slagsen, nemlig den der har med kosmetiske operationer at gøre, så er det vigtigt at sikkerheden er i topform.

MyLooks.dk er på trods af sin store kunde database og flere tusinde besøgende hver dag, ikke blevet ramt af et databrud endnu.

 

Det er imidlertid ikke et ukendt scenarie at blive angrebet, forklarer direktøren Patrick Blasone. ”Vi oplever flere gange om måneden at alarmerne går og at der har været et login forsøg på vores back-end, det er et virkelighedsbillede vi bliver nødsaget til at vænne os til fremadrettet,” udtaler han.

2020-06-05 09_33_05-Sandblæsning Ikast - Sandblæsning af hus i Herning & Silkeborg!.png

En moderne håndværksvirksomhed har glæde af mange teknologiske fordele. Teknologien hjælper vores byggeindustri på måder, som vi for 10 år siden aldrig havde tænkt muligt. Desværre gør mere teknologi os også mere udsatte i dagligdagen. Imellem overvågningsudstyr på byggepladsen, printerudstyr og Internetopkoblet måleudstyr er der mange punkter for usikkerhed, hvor en potentiel hacker kan bryde ind.

Hackerne ved godt at danske håndværkere tjener godt, de ved også hvor afhængig et moderne byggefirma er af deres elektronik. Det drejer sig for de fleste om adgang til ting som; plantegninger, løn systemer, regnskabsstyring, råmateriale styring, osv. Derfor er håndværkere på mange måder også et oplagt mål for, for eksempel ransomware angreb.

Mobil-Sandblæsning.jpg
OL-Gulve-kontor-og-køkken (1).jpg
2020-06-05 09_32_25-Gulvspecialist - Vi udfører alt i undergulve og designgulve.png

OL Gulve er et gulvfirma, der udfører undergulve, designgulve og funktionsgulve af høj kvalitet i selvnivellerende tyndpuds. Det er derfor ikke blot virksomhedens egen data der er på spil, når der skal tages stilling til beskyttelse imod cyberkriminalitet som for eksempel CEO phishing og digitale identitetstyverier.

 

Heldigvis for OL Gulves kunder har de altid været opmærksomme på udfordringerne og har i flere år været godt beskyttet af MyData’s komplette erhvervssikkerhedsprogram.

De sørger desuden for altid at holde leverandører og medarbejdere godt opdateret på nye digitale svindeltrusler fra ind- og udland.

bottom of page