top of page
  • Forfatters billedeLene Petersen

Sådan beskytter du din Office365 konto

Office 365 er en cloud-baseret produktivitetspakke fra Microsoft, der inkluderer populære værktøjer som Outlook, Word, Excel, PowerPoint og mere. Det er vigtigt at sikre, at din Office 365-konto er sikker for at beskytte dine følsomme oplysninger og forhindre uautoriseret adgang.


Office365 konto

Her er nogle af de bedste sikkerhedsindstillinger at indstille for din Office 365-konto:


1. Brug en stærk adgangskode: Vælg en unik og kompleks adgangskode til din Office 365-konto. Undgå at bruge almindelige ord eller sætninger, og inkluder en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler. Undgå også at genbruge adgangskoder til andre konti.


2. Aktiver multi-faktor-godkendelse: Multi-faktor-godkendelse (MFA) tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto. Det kræver, at du angiver yderligere bekræftelse, såsom en kode sendt til din telefon eller e-mail, ud over din adgangskode, når du logger ind. Aktiver MFA for alle brugere i din organisation for at forbedre sikkerheden på din Office 365-konto.


3. Gennemgå og opdater tilladelser: Gennemgå regelmæssigt de tilladelser, som du og dine brugere har for hver applikation i Office 365. Fjern tilladelser, der ikke længere er nødvendige eller givet ved en fejl. Tildel roller til brugere baseret på deres jobfunktioner og ansvar.


4. Aktiver e-mail-kryptering: Aktiver e-mail-kryptering for at beskytte følsomme oplysninger i e-mails. Dette forhindrer uautoriseret adgang til e-mail-beskeder og vedhæftede filer ved at kryptere dem under transport og i hvile.


5. Implementer politikker til forebyggelse af datatab: Politikker til forebyggelse af datatab (DLP) hjælper med at forhindre databrud ved at overvåge og blokere følsomme oplysninger i at blive delt uden for organisationen. Du kan oprette politikker, der scanner e-mails og dokumenter for følsomme oplysninger og automatisk blokerer eller krypterer dem.


6. Brug anti-malware-beskyttelse: Aktiver anti-malware-beskyttelse for at beskytte din Office 365-konto mod vira og malware. Dette hjælper med at opdage og blokere ondsindet kode i at blive downloadet til din computer eller netværk.


7. Aktiver administration af mobilenheder: Hvis din organisation tillader medarbejdere at få adgang til Office 365 fra mobile enheder, skal du aktivere administration af mobilenheder (MDM). MDM giver yderligere sikkerhed ved at tillade dig at fjernslette data fra mistede eller stjålne enheder og håndhæve sikkerhedspolitikker på mobile enheder.


Ved at følge disse bedste sikkerhedsindstillinger kan du forbedre sikkerheden på din Office 365-konto og beskytte dine følsomme oplysninger mod uautoriseret adgang.

Comments


bottom of page