top of page

Hackersikret Computer Udstyr

Der går mange elementer ind i en sikker digital hverdag, MyData lukker hullet for hackerne ved at levere nogle af Danmarks mest komplette løsninger. Derfor tilbyder My Data selvfølgeligt også sikker hardware i form af; sikre pc’ere, netværksløsninger og laptops, samt en masse udstyr der er det perfekte valg for små- og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder de rigtige modeller til dem der ønsker effektivt, lækkert og selvstændigt udstyr med sikkerheden i top.

For yderligere information kan du bestille vores hardware katalog eller kontakte din MyData konsulent direkte på 60 20 2000. Vi sidder parat til at evaluere dine behov og tilbyde dig den sikreste hardware til de mest fornuftige priser.

Vi tilbyder forskellige løsninger til at dække en bred vifte af behov, fordi enhver situation, kræver sin egen løsning. En af vores mest populære laptops er fra Lenovo V-serien, som fra fabrikken kommer med en lang række særlige foranstaltninger, der holder dig og din forretning sikker.

Månedens Feature: Lenovo V-Serien

2022-09-30 15_33_45-Lenovo V15 (15” Intel) _ 15” SMB laptop _ Lenovo UK.png

Lenovo V15

Imponerende præstation

Få glæde af op til 11. generations Intel® Core™ i7-processorer. der leverer uovertruffen effektivitet og problemfri multitasking takket være op til 8 GB hukommelse og en hybrid kombination af op til 256 GB M.2 PCIe SSD.

 

Moderne design

Med sine 19,9 mm og 1,7 kg er Lenovo V15 med Intel chip en meget bærbar og slank bærbar der stadig gør et indtryk. Skærmen er stor nok til at arbejde comfortabelt, men ikke for stor til at have i tasken.

Lyse, klare billeder

Lenovo V15 laptops skærm har et imponerende 88 % skærm-til-krop-forhold takket være dens firesidede smalle rammer. Dens 15,6" FHD (1920 x 1080) antirefleksskærm er tilgængelig i op til 250 nits.

 

Sikker og praktisk

Lenovo V15 laptoppen har Trusted Platform Module (TPM) 2.0-firmware til at kryptere kritiske handlingsdata. Dens fysiske webcam-lukker beskytter dit privatliv, samtidigt med at en smart fingeraftryks-scanner gør det nemt og sikkert at styre adgangen.

Lenovo V35s

Stationær arbejdshest til kontoret

Lenovo V35s er en kraftfuld desktop-pc, der er drevet af AMD Ryzen™ 5 processorer og har integreret AMD Radeon™ Vega grafik. Den kan nemt håndtere tunge administrative opgaver. Den er hurtig, har hurtige starttider og understøtter 4K UHD streaming.


Med op til 32GB DDR4-hukommelse bliver du ikke generet af langsomme svartider, når du skifter mellem forskellige programmører eller åbner flere samtidig. Du får desuden to lagringsenheder - et med høj kapacitet og et der giver dig lynhurtig adgang til dine data.

 

Designet med sikkerhed for øje
Beskyt din data mod tyveri ved at begrænse porttilgang med BIOS-baseret Smart USB Protection, mens integreret firmware, Trusted Platform Module (TPM) 2.0, krypterer dine data og adgangskoder. Kensington-låsesporet og den smarte kabelclips beskytter dine enheder fysisk, og hængelåsesløjfen forhindrer uautoriseret adgang til interne komponenter.


Bæredygtighedscertificeringer
Lenovo V35s opfylder flere globale bæredygtighedsstandarder, herunder Energy Star 8.0 *, EPEAT Sølv og RoHS. Du kan være sikker på, at dette skrivebord er miljøvenligt både under produktionen og i brug.

(med mindre andet er angivet leveres PC uden skærm, tastatur og mus.)

2022-09-30 15_34_57-V35s _ SFF Business PC _ Lenovo UK.png
2022-09-30 15_33_16-Lenovo V15 (15” Intel) _ 15” SMB laptop _ Lenovo UK.png

Lenovo V17

Stor arbejdsflade
Den 43,18 cm (17") skærm på den bærbare Lenovo V17 giver dig, hvad du betaler for. Alligevel føles V17 meget kompakt og stabil med en tykkelse på 19,9 mm og vægt på 2,2 kg, kan du stadig have den med overalt: på kontoret, derhjemme og andre steder.

Tid til fordybelse
Ultratynde rammer leverer en yderst fordybende oplevelse på V17's massive 43,18 cm (17") antirefleksskærm. Med mulighed for at vælge en lysere 300 nit vidvinkel IPS-skærm. Derudover laver Dolby Audio™-højttalere krystalklare møder, musik og video-lyd.


Alsidig og nem at administrere
Tilslutning til eksterne enheder er ikke noget problem på den bærbare Lenovo V17 laptop. De eksterne porte oimfatter USB-C, USB-A, HDMI, en 4-i-1 kortlæser og mere.

Sikkerhed som standard
Fra tænd/sluk-knappen med en fingeraftrykslæser til den indlejrede firmware-baserede Trusted Platform Module (TPM) 2.0 datakryptering er Lenovo V17 en computere det sætter sikkerheden først. V17 har også et fysisk cover, der giver dig mulighed for at skjule webcam med et enkelt tryk.

bottom of page