top of page
  • Forfatters billedeLene Petersen

My Data støtter op om Aalborg Freja

Lokale idrætstilbud er med til at sikre en sund og motiverende hverdag for både børn, unge og ældre, men uden økonomisk støtte kan de frivillige foreninger ikke løbe rundt – og derfor sponsorerer My Data udvalgte klubber.


My Data er en national virksomhed, og vores kunder er jævnt fordelt over hele landet. Af samme årsag har vi ikke en særlig tilknytning til et enkelt lokalsamfund. Fraværet af stedlig tilknytning holder os dog ikke fra at støtte op de lokale idrætsaktiviteter, der løber af stablen i mange forskellige byer, og vi sponsorerer klubber såvel som konkurrencer. I denne omgang har vi valgt at indgå en samarbejdsaftale med Aalborg Freja, og det er vores håb, at støtten kan medvirke til at skabe glæde og fællesskab hos de børn, unge, voksne og ældre mennesker, der har deres gang i klubben. Leder du efter en sponsor?

Som en etableret dansk virksomhed ser vi det som vores pligt at støtte op omkring lokale og nationale aktiviteter, der motiverer specifikke grupper til at indgå i fællesskaber. Det kan være fodboldklubber som i førnævnte tilfælde, men det kan også være andre mærkesager, vi vælger at gå ind i. Udover de længerevarende samarbejdsaftalersponsorerer vi ofte produkter og serviceydelser til relevante konkurrencer, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at et PC Checkup vil gøre sig godt i din konkurrence – og det er selvfølgelig ikke uden grund, at vi tilbyder netop dét. I Danmark er vi langt efter vores nabolande, når det kommer til den generelle it-sikkerhed, og hos My Data vil vi gerne være en aktiv del af den oplysning, der skal til for at åbne danskernes øjne for de farer, der lurer rundt om ethvert hjørne i cyberverdenen.

Vil du vide mere om de sponsorater, vi uddeler hos My Data, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe på tlf. 60 20 20 00, eller du kan sende en mail på info@my-data.dk. Uanset hvordan du henvender dig, lover vi at svare så hurtigt som overhovedet muligt.


Comments


bottom of page