top of page

Cyber-sikkerhed i særklasse

Som leverandør af digitale sikkerhedsløsninger er MyData i en klasse for sig selv. Vores mere end 100 certifikater, priser og anerkendelser er et bevis på vores engagement i at levere sikkerhed i verdensklasse.

 

Vores sikkerhed er proaktivt, AI integreret og varetaget af et team af IT sikerhedseksperter dagligt. Vi er stolte af at kunne tilbyde en række løsninger, der er skræddersyet til at opfylde de unikke behov hos virksomheder af alle størrelser måtte have.

 

Fra datakryptering og to-faktor-autentifikation til malware-beskyttelse og indtrængningsdetektion - MyData har den rette løsning til din virksomhed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine data sikre og beskyttede.

Certifikater

2022-10-19 19_29_04-MyData - IT-sikkerhed til din virksomhed - Antivirus - Support - Backu
Amenities
Deluxe
Executive
Presidential
4K TV
Gourmet Breakfast
Spa Package
Private Pool

Teknologier

adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Online Backup

Sikkerhedskopier dine data automatisk med My-Data backup. Vi laver krypteret backup af alle dine data, også fra mobile enheder. Med vores software genskaber du hurtig dine data, hvis du skulle miste dem.

- Multi-faktor Godkendelse
- 3-lags kryptering
- Backup ubegrænsede fil versioner
- Geolocation
- Fjernsletning

Basis-pakker

mydata-business-professional.png
security.png

MyData Professional

Kompakt løsning til IT-eksperter

Professional sikkerhedspakken er perfekt til it-professionelle og ekspertbrugere. Den dækker alt det grundlæggende, herunder en aktiv firewall, intelligent malware-scanning og 100% automatisk sikkerhedskopiering. Desuden leveres den med integreret antivirus- og anti-ransomware-beskyttelse, så du kan være sikker på, at din virksomhed altid er sikker. Og med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Professionel basis-pakken indeholder:

+ Konfigurerbar firewall
+ Malware-removal tool
+ Krypteret backup
+ Malware scanner og antivirus
+ Anti-ransomware filter
+ AES 256-bit kryptering

MyData Komplet

Kraftfuld løsning til SMV-Virksomheder

Komplet sikkerhedspakken er perfekt til små- og mellemstore virksomheder, der har behov for automatisk og komplet sikkerhdsløsning til alle virksomhedens computere og mobil-telefoner. Den dækker alt det grundlæggende, herunder en aktiv firewall, intelligent malware-scanning og 100% automatisk sikkerhedskopiering. Desuden leveres den med integreret antivirus- og anti-ransomware-beskyttelse, så du kan være sikker på, at din virksomhed altid er sikker. Og med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Komplet basis-pakken indeholder, yderligere:

+ Aktiv firewall
+ Intelligent malware-scan
+ 100% Automatisk krypteret backup
+ Automatisk Anti-ransomware
+ Automatisk AES 256-bit kryptering

+ Ultrasafe Max teknologi®

+ Professionel vedligeholdelse

mydata-komplet-sikkerhed.png
insurance.png
mydata-enterprise.png
shield.png

MyData Enterprise

Skudsikker løsning til større virksomheder

Enterprise sikkerhedspakken er det rette valg for virksomheder med over 100 enheder og komplekse netværk eller særlige databehandler aftaler. Den dækker alt det grundlæggende, fra professionel pakken, alt automatikken fra komplet pakken, samt et ekstra lag for et hævet sikkerhedsniveau. Og med AES 256-bit-kryptering kan du være sikker på, at dine data altid er private så det er dig og kun dig der kan tilgå dine filer.

Enterprise basis-pakken indeholder, yderligere:

+ Træningsmateriale til medarbejdere
+ Adgangs-styring
+ Hjemmeside-beskyttelse
+ Optimeret Proxy og VPN kalibrering
+ Løbende opdateringer på kendte trusler
+ Datalæk-overvågning

bottom of page